Вести

ВУЧЕВИЋ: НЕ ДАМО ДА СЕ ЗРЕЊАНИН ВРАТИ У ПРОШЛОСТ, ЗАТО 2. ЈУНА, ОЛОВКЕ У РУКЕ, БРОЈ 1 „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗРЕЊАНИН СУТРА“

Председник Српске напредне странке, Милош Вучевић, јуче је пред препуном салом Културног центра позвао све Зрењанинце да 2. јуна гласају за изборну листу под редним бројем 1. „Александар Вучић – Зрењанин сутра“.

Вучевић је упутио снажну поруку, многобројним члановима, активистима и функционерима Градског одбора, да Зрењанин не сме да се врати у руке онима који су га уништили и разрушили.

“Не дамо да се Зрењанин врати у прошлост. Суштински је важно да сви разумемо да победа 2. јуна није крајњи циљ, већ је предуслов за даљи рад на свим оним стварима којима ћемо побољшати живот грађана! У фокусу наше кампање je брига о сваком човеку. То је наш најодговорнији и најважнији задатак! Наставићемо да развијамо инфраструктуру, здравство привреду, спорт-на начин да тај развој буде у служби наших грађана”, поручио је председник Српске напредне странке, Милош Вучевић.
Присутнима су се такође, обратили и председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић и председник ГрО СНС Зрењанин Симо Салапура.

Средства за реализацију овог догађаја прикупљена су