Саопштења

КОМЕ СМЕТАЈУ БИЛБОРДИ ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗРЕЊАНИН СУТРА“?

Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин, најоштрије осуђује ноћашње уништавање билборда, изборне листе под редним бројем 1. „Александар Вучић – Зрењанин сутра“, који се налази у непосредној близини Житног трга.

МИ СЛУЖИМО НАШЕМ НАРОДУ, НАШИМ ЗРЕЊАНИНЦИМА, НЕ БАВИМО СЕ ПРЉАВИМ ПРЕДИЗБОРНИМ РАДЊАМА

Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин најоштрије осуђује напад на активисте покрета „Ми снага народа, проф. Бранимир Несторовић“ који су наводно нападнути приликом обављања предизборних активности и дематујемо да су у питању активисти Српске напредне странке.

ПРЕТЊЕ СМРЋУ УПУЋЕНЕ ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ ПРЕДСТАВЉАЈУ КРИВИЧНО ДЕЛО

Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин најоштрије осуђује језиве претње смрћу упућену председнику Републике Србије Александру Вучићу, на друштвеним мрежама.

Оно што додатно представља опасност и што забрињава је, да су претње упућене убрзо након атентата на премијера Словачке Роберта Фица.

ГрО СНС ЗРЕЊАНИН НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕ НАПАДЕ НА БРАТА ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин најоштрије осуђује још један у низу бесрамних напада Шолакових и Ђиласових медија на чланове породице председника Александра Вучића.

ГрО СНС ЗРЕЊАНИН НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕ НАПАДЕ НА ДАНИЛА ВУЧИЋА

Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин најоштрије осуђује гнусне лажи Аљбина Куртија, који је оптужио сина председника Александра Вучића, Данила Вучића, за догађај који се одиграо у Бањској.

ГрО СНС ЗРЕЊАНИН ОШТРО ОСУЂУЈЕ ПРЕТЊЕ ЧЛАНОВИМА СНС И ОБЈАВЉИВАЊЕ ЛИЧНИХ ПОДАТАКА НА ИНТЕРНЕТУ

Велики „борци против насиља и борци за правну државу“ ових дана оркестрирано спроводе насиље и нарушавају права наших чланова и активиста и свих људи који се не слажу са њима, објављујући њихове личне податке и адресе, етикетирајућиих и претећи им линчом само зато што подржавају политику напретка Србије коју води Ср

ГрО СНС ЗРЕЊАНИН НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕ МОНСТРУОЗАН "ПЕРФОРМАНС" УПЕРЕН ПРОТИВ ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин најоштрије осуђује монструозан „перформанс“ са јучерашњег протеста „Против насиља“ на којем је представљена обешена лутка са ликом председника Александра Вучића.

Pages