Саопштења

ОПОЗИЦИЈА ВОДИ ПОЛИТИКУ ПРОШЛИХ ВРЕМЕНА

Градски одбор Српске напредне странке у Зрењанину на синоћној редовној седници Градског одбора је најоштрије осудио претње смрћу упућене председнику Републике Србије Александру Вучићу и премијерки Ани Брнабић од стране посланика Двери Срђана Нога.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ОБЕЛЕЖИЛА СЛАВУ СВЕТУ ПЕТКУ

Поштујући традицију и обичаје Градски одбор Српске напредне странке у Зрењанину данас је у присуству великог броја чланова, симпатизера, функционера, медија, коалиционих партнера и представника других партија свечано обележио славу Преподобну мати Параскеву - Свету Петку.

РАЗГОВОР СА ПРЕМИЈЕРОМ

Председник Владе Србиjе Aлександар Вучић почеће да прима грађане 8. jула, од 5.30 сати до 8.30 сати, саопштено jе данас из његовог кабинета.

Грађани коjи желе да разговараjу са премиjером могу да се приjаве на телефон 011 3610736.

ЕТИКЕТИРАЊЕ НОВИНАРА ЧИНИ ШТЕТУ НОВИНАРСТВУ И ДЕМОКРАТСКИМ ПРОЦЕСИМА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/09.06.2016.

Шокиран сам кампањом која се води против дела медија и појединих новинара, чији је, очигледно, једини грех што пишу на начин и оно што се не допада Бојану Пајтићу, Демократској странци и свима онима који су са њима блиски.

ОДГОВОР БОЈАНУ ПАЈТИЋУ

Српска напредна странка саопштава да нас уопште не чуди то што је Бојану Пајтићу нормално и пожељно да неко краде гласове грађана, јер је он човек који је навикао да краде – покрао је све што је могао у Војводини, у претходних 16 година, а отимао је чак и од деце са сметњама у развоју, због чега су га грађани и казн

Pages