Вести

ВИШЕ ОД ДВА МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ПРОЈЕКАТ УНАПРЕЂЕЊА ВОДОВОДНЕ И КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У ЗРЕЊАНИНУ

Заменик градоначелника Зрењанина Саша Сантовац данас је у Новом Саду, у Покрајинској влади Војводине, потписао уговор о додели средстава по Конкурсу за суфинансирање изградње, санације, реконструкције и израде техничке документације водних објеката у јавној својини и објеката фекалне канализације на територији АП Во

НАРОДНОМ МУЗЕЈУ ЗРЕЊАНИН ОДОБРЕНО ВИШЕ ОД 4 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ БУДУЋИХ АКТИВНОСТИ

Народном музеју Зрењанин на овогодишњим конкурсима Министарства културе и информисања Републике Србије и Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама одобрена су средства за реализацију десет пројеката у укупном износу од 3.875.000 динара.

ЗАХВАЉУЈУЋИ ИНИЦИЈАТИВИ АКТИВИСТА МЕСНОГ ОДБОРА ПЕРЛЕЗ РЕШЕН ВИШЕГОДИШЊИ ПРОБЛЕМ

Захваљујући иницијативи активиста Градског одбора Српске напредне странке Зрењанин, Месног одбора Перлез, уклоњена је дивља депонија на ободу овог насељеног места и тиме је решен вишегодишњи проблем.

ЗA РЕКОНСТРУКЦИЈУ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ЧЕТИРИ ЗРЕЊАНИНСКА НАСЕЉА НАМЕЊЕНО 425 МИЛИОНА ДИНАРА

У циљу обнове и унапређења водоводне инфраструктуре у граду обезбеђена су средства, од стране Канцеларије за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије, за постављање 17 мерних места у оквиру градске водоводне мреже и реконструкцију исте у четири градска насеља, Мала Америка, Центар, део Шумице и Карађорђев т

ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ ОПРЕДЕЛИО СКОРО 3 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА СПОРТСКЕ КЛУБОВЕ, МАНИФЕСТАЦИЈЕ И ПРОЈЕКТЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЗРЕЊАНИНА

На основу завршених конкурса у сектору спорта за 2022. годину, Покрајински секретаријат за спорт и омладину определио је 2.995.000 динара за спортске клубове, манифестације и посебне спортске пројекте на територији Града Зрењанина.

ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ЗДРАВСТВО ДОДЕЛИО 3.321.000,00 ДИНАРА СПЕЦИЈАЛНОЈ БОЛНИЦИ ЗА ПЛУЋНЕ БОЛЕСТИ „ДР ВАСА САВИЋ“

На основу Јавног конкурса за финансирање, односно суфинансирање изградње, одржавања и опремања здравствених установа у 2022. години, расписаног од стране Покрајинског секретаријата за здравство, Специјалној болници за плућне болести „Др Васа Савић“ Зрењанин додељена су средства у износу од 3.321.000,00 динара.

ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ ЗЕЛЕНИЛА КАРАЂОРЂЕВОГ ПАРКА 3,5 МИЛИОНА ДИНАРА

Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић потписала је данас у Палати Србија уговоре на основу којих ће бити додељена средства Министарства за укупно 42 пројекта пошумљавања и озелењавања, који ће се у овој години реализовати у 37 локалних самоуправа широм Србије, а међу којима је и Град Зрењанин.

ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА КУЛТУРУ ОПРЕДЕЛИО 32 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА НАБАВКУ САВРЕМЕНЕ АУДИО И РАСВЕТНЕ ОПРЕМЕ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ ЗРЕЊАНИНА

Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама определио је 32.129.000 динара за набавку савремене аудио и расветне опреме, ради унапређења реализације садржаја у Културном центру Зрењанина.

ГРАДОНАЧЕЛНИК СИМО САЛАПУРА ЛИЧНОСТ ГОДИНЕ У КАТЕГОРИЈИ ПОЛИТИКА У ОКВИРУ АКЦИЈЕ ЛИСТА ЗРЕЊАНИН

На свечаној додели, која је одржана јуче у Великој сали Народног позоришта „Тоша Јовановић“, уручене су награде у оквиру акције недељног листа Зрењанин „Читаоци бирају личност и спортисту године“ за 2021. годину.

Pages