Видео

КНЕЖЕВИЋ : НАПРЕДЊАЦИ, УРАДИЛИ СМО МНОГО, 2018. ЈЕ БИЛА ГОДИНА ВЕЛИКИХ УСПЕХА

На данашњем новогодишњем коктелу који је одржан у просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Зрењанину, била je идеална прилика да у празничној атмосфери разговарамо о години која је иза нас, а коју су обележиле огромне инвестиције, отварање нових радних места и велики напор за боље животне услове, али и најавимо активности које нас очекују.

ПОСЛАНИЦА СТАНИСЛАВА ЈАНОШЕВИЋ О ПОКРЕНУТОЈ ИНИЦИЈАТИВИ ОДБОРНИКА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У СКУПШТИНИ ГРАДА ЗРЕЊАНИНА

Народна посланица Станислава Јаношевић је недавно у Скупштини Републике Србије говорила о значају многобројних спомен обележјима народним херојима и том приликом подсетила да су одборници Српске напредне странке у Скупштини града Зрењанина недавно покренули иницијативу да се спомен обележје палим борцима у насељеном месту Чента обнови.

ЈОКСИМОВИЋ : ГРАЂАНИ ЗРЕЊАНИНА ИЗРАЗИЛИ ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА АКТИВНОСТИ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ НА СВИМ НИВОИМА

"Огроман број Зрењанинаца који је прилазио, али и брзина којом смо поделили гласник Српске напредне странке, јасно показују да они поштују и прате наш рад, да нам верују, али и да нам пружају велику подршку" - нагласио је одборник у Скупштини града Зрењанина Ненад Јоксимовић приликом јучерашње акције поделе "Информатора".

ЈАНОШЕВИЋ : НИКО НЕ МОЖЕ СТВАРАТИ ЛАЖНУ СЛИКУ НЕСТАБИЛНЕ ДРЖАВЕ ТАКО ШТО ЋЕ ДЕМОНСТРИРАТИ НА УЛИЦАМА

„Република Србија коначно личи на уређену државу и не брукамо се током различитих посета страних делегација. Међутим, ових дана, неки маргинални фактори одржавају демонстрације и нарушавају нормално функционисање мојих суграђана. Спекулише се да они шаљу ружну слику о нашем народу, заправо, они не представљају менталитет мог народа већ само 3 - 5 посто бирача, јер нико не може креирати вољу народа демонстрирајући на улицама и стварати лажну слику нестабилне државе“ – нагласила је народна посланица Станислава Јаношевић приликом свог недавног обраћања у Скупштини Републике Србије.

ЈАНОШЕВИЋ : 2018. ГОДИНУ ОБЕЛЕЖИЋЕ ВЕЛИКИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЈЕКТИ

„ У оквиру буџета за 2018. годину Одељење за привреду Града Зрењанина је предвидело 350 милиона динара, за 30 милиона више него претходне године, у циљу што ефикаснијег унапређења локалне самоуправе. У току ове године планирана је изградња две кружне раскрснице на Београдском путу, али и реализација капиталног пројекта, у вредности од 5 милиона евра, који подразумева изградњу моста на Бегеју и обилазнице која ће растеретити градски саобраћај, али и значајно унапредити ниво квалитета саобраћајница које воде ка Београду.

ЈАНОШЕВИЋ : НЕДОПУСТИВО ПОНАШАЊЕ ПОСЛАНИКА ИЗ РЕДОВА ОПОЗИЦИЈЕ

Посланица Станислава Јаношевић је током свог недавног обраћања у Скупштини Републике Србије говорила о понашању посланика који су представници бившег режима и опозиције у Народној скупштини и том приликом истакла да се они више не баве политиком и акционим плановима већ, како је навела, искључиво демонстрацијама.

ПРЕДСТАВНИЦИ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ДАРКО ГЛИШИЋ И ДАМИР ЗОБЕНИЦА ПОСЕТИЛИ ГРАДСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ЗРЕЊАНИНУ

„Градски одбор Српске напредне странке у Зрењанину је током претходног периода постигао одличне резултате, што су показали подаци са одржаних локалних, покрајинских и републичких избора. Имате добру организацију, вредни сте, решавате бројна питања како би грађанима обезбедили још боље животне услове, али и одличног лидера какав је Горан Кнежевић, сходно томе, потпуно сам уверен да су сјајни резултати неминовни и у наредном периоду“ – нагласио је председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић приликом данашње посете Српској напредној странци у Зрењанину.

ЈАНОШЕВИЋ : МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ ПРЕДАНО РАДИ НА УНАПРЕЂЕЊУ ЦЕЛОКУПНЕ ПРИВРЕДЕ

„ Министарство привреде, на челу сам министром Гораном Кнежевићем, у претходном периоду је расписало неколико пројеката и јавних позива како би на што ефикаснији начин омогућило развој привреде.Јавни позив за доделу бесповратних 560 милиона динара за мала предузећа, затим различити јавни позиви за незапослене и оне који улазе у бизнис и јавни позиви за реализацију инфраструктурних пројеката јасно показују да министарство привреде врло посвећено и ефикасно ради на унапређењу целокупне привреде у нашој земљи.

МАРКО ШИЈАН : ВЛАДА АПВ ЈЕДНАКО УЛАЖЕ У РАЗВОЈ СЕЛА, ОПШТИНА И ГРАДОВА

На недавно одржаној 22. по реду седници Скупштине АП Војводине посланик Марко Шијан истакао је да Покрајинска влада, на челу са председником Игором Мировићем, свој рад усмерила у циљу унапређења квалитета живота свих грађана АП Војводине и додао да актуелна Влада подједнако брине о развоју свих села, општина и градова на територији АП Војводине.

ПОСЛАНИЦА ЈАНОШЕВИЋ О ЗАКОНИМА У ВЕЗИ СА ПЛАТНИМ ПРОМЕТИМА, КАРТИЦАМА, СТЕЧАЈУ И ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА

Посланица Станислава Јаношевић је током свог недавног обраћања у Скупштини Републике Србије говорила о законима у вези са платним прометима, платним картицама, стечају и привредним и друштвима.

Pages