Вести

ВЕЧЕРАШЊОМ ТРИБИНОМ У ЗРЕЊАНИНУ ПОТВРЂЕНО ЈЕДИНСТВО И ПУНА ПОДРШКА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Снажне поруке подршке, громогласни аплаузи и препуна сала обележили су вечерашњу трибину подршке Александру Вучићу за председника Србије одржаној у Културном центру, на којој су говорили председник Градског одбора Социјалистичке партије Србије у Зрењанину Жељко Малушић, председник Покрајинског одбора СДПС за Војводину Ненад Иванишевић, градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић, потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов и председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић.

Вечерашњем скупу присуствовали и представници коалиционих странака Социјалистичке партије Србије, ПУПС-а, СДПС-а, СПО-а, Јединствене Србије, Покрета Социјалиста и Покрета снага Србије.

Том приликом председник ГО СПС Зрењанин Жељко Малушић је истакао да је пред нама одлучујућа битка у којој морамо победити, јер нас она води путем стабилизације и даљег напретка и додао да је потпуно уверен да ће Зрењанин показати јединство и гласати за Александра Вучића.

Испраћен огромним аплаузом градоначелник Чедомир Јањић је рекао да је захваљујући адекватној политици Александра Вучића Зрењанин отворио врата многобројним домаћим и страним инвеститорима и самим тим омогућио нова радна места.

“ Нема тих државних послова који се могу обавити једном за свагда, држава од
нас очекује и тражи да смо будни и спремни да градимо и радимо.Да отварамо
нова радна места, да уредимо школе и болнице.На Западном Балкану Србији
припада лидерска позиција. То нас обавезује да бирамо истинског лидера,оног
који је показао да брине о развоју и расту, о БДП-у, али и генерацијама које долазе.Оног којег поштују на Истоку и на Западу. Коме верују и у Москви и
у Бриселу. На кога рачуна и Берлин и Вашингтон.Ми таквог имамо!
Ми таквог знамо! Он је Александар Вучић!” – нагласио је Јањић

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов је нагласио да грађани желе мирну, стабилну и снажну Србију, коју једино може да им обезбеди Александар Вучић.

“ Позвао бих све чланове како Српске напредне странке, тако и коалиционе партнере да гласају за Александра Вучића, јер не смемо ништа да препустимо случају. Огроман новац и интерес бивших тајкуна су у игри и ми морамо да им се супротставимо, тако што ћемо на изборима у великом броју гласати за Александра Вучића. Србија жели да настави путем боље будућности, просперитета, јачања на економском и политичком плану, а све то ће постићи једино уколико на њеном челу буде Александар Вучић.” – подвукао је Јованов.

Потпредседник Покрајинског одбора Социјалистичке партије Србије Душан Бајатовић нагласио је да је несумњиво да ће сви коалициони партнери подржати кандидата Српске напредне странке што највише говори о јединству, али и одлучности грађана Србије да желе наставак започетих реформи и унапређења наше земље.

“ Озбиљне структуре желе да се врате на политичку сцену Србије, управо из тог разлога је јако битно да дамо пуну подршку Александру Вучићу и не дозволимо да дестабилизују све што је он до сада урадио. Нема места за оне који су озаконили пљачкашу приватизацију, који су за само годину дана отпустили 450 хиљада људи и донели потпуно погрешан Закон о раду. Грађани препознају рад, инвестиције и реформе које доносе резултате, зато ће 02.априла гласати за најбољег, за човека који нам је обезбедио економски раст, политичку и правну стабилност. Гласаће за Александра Вучића.” – навео је Бајатовић.

Лидер Социјалиста Србије Ивица Дачић је рекао да ће једино уз Александра Вучића наша земља бити цењена и поштована у свету.

“ Немамо потребу да се изјашњавамо о бајкама и различитим причама које се могу чути од других председничких кандидата, ми имамо јасну политику засновану на резултатима, које није било могуће остварити без политике Вучића. Зато 02.априла сви гласамо за њега, јер само он и искључиво он може да настави пут који смо започели и још више оснажи Србију.

Србија има несебичног борца за бољи живот свих нас. Грађанима Србије потребни су стабилност, поштовање закона и Устава, инвестиције, наставак обнова болница и углед у свету. Желимо да градимо путеве, пруге, мостове и да живимо мирно и достојанствено.
Управо таква Србија, јача, бржа и боља је могућа само уз Александра Вучића!