Вести

СНЕЖАНА ВУЧУРЕВИЋ НОВОИМЕНОВАНА НАЧЕЛНИЦА СРЕДЊОБАНАТСКОГ ОКРУГА

На основу решења Владе Републике Србије данас је у седишту Средњобонатског управног округа извршена примопредаја дужности и именовање начелнице Снежане Вучуревић којој су присуствовали градоначелник Чедомир Јањић и председници јединица локалних самоуправа у округу.

Том приликом начелница је том приликом рекла да јој је изузетна част што је добила поверење Владе Републике Србије да обавља врло одговорну функцију.
„Поверење које ми је указала Влада са собом носи и одговорност да се оно и оправда. Трудићу се да савесно, одговорно, у интересу свих грађана и у складу са својим надлежностима, законима и смерницама Владе Републике Србије оправдам указано поверење. Очекујем добру сарадњу са свим републичким и покрајинским органима, институцијама, градоначелником, председницима општина, медијима и стручном службом, јер само заједно можемо створити боље услове за квалитетнији живот грађана.“ – истакла је Вучуревић.

Досадашњи начелник Душан Шијан је честитао новоименованој начелници на преузетој обавези контроле спровођења закона и спровођења политике Републике Србије у Средњобанатском округу, као и успех у даљем раду.