Вести

САНТОВАЦ : СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА СИНОНИМ ЗА СНАГУ, ЈЕДИНСТВО И ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ

Уз славски колач и традиционалне обичаје свечано је обележена слава Градског одбора Српске напредне странке у Зрењанину, Света Петка, којој је присуствовао велики број чланова и симпатизера.

Након сечења колача и пригодног говора свештеника Слободана Честића, присутнима се обратио кум славе, заменик градоначелника, Саша Сантовац који је свим члановима и грађанима пожелео добро здравље, срећу и честитао славу.

„ Огромна ми је част што сам данас био кум славе Српске напредне странке у Зрењанину. Искористио бих прилику да честитам Свету Петку свим члановима, грађанима и будућем куму Сими Салапури. Данашњи дан је одлична прилика да се скупимо, разговарамо и да обележимо славу наше странке како обичаји налажу. Веома сам срећан када видим колико је грађана данас посетило посторије наше странке, то значи да смо јединствени, сложни, да нам грађани верују и подржавају наш рад. Захваљујући преданом и пожртвованом раду Српске напредне странке Зрењанин је град који је данас препознатљив као град будућности, унапређене привреде и у којем млађе генерације имају одличне услове“ – истакао је Сантовац.

Будући кум, помоћник градоначелника, Симо Салапура је рекао да му је припала велика част што је преузео кумство баш у години када Српска напредна странка прославља свој значајан јубилеј, десет година постојања и додао да ће се потрудити да на најбољи начин оправда поверење које му је указано.