Вести

САНТОВАЦ : НАСТАВЉАМО ДА ПОМАЖЕМО ПОЉОПРИВРЕДНИМ ПРОИЗВОЂАЧИМА

Градоначелник Чедомир Јањић, заменик градоначелника Саша Сантовац и помоћник градоначелника Драган Ћапин недавно су са сарадницима посетили домаћинство Ратинка Вучетића у Тарашу коме је Град Зрењанин пре годину дана доделио две јунице.

Том приликом заменик градоначелника је рекао да је до сада подељено скоро сто грла и да је то знатно утицало на побољшање сточарске производње.

“ Насељено место Тараш је прави доказ да Српска напредна странка води рачуна о свим становницима како у граду, тако и у насељеним местима. У претходном периоду су мештани овог села добили апотеку, реконструисане су просторије Месне заједнице и асфалтирана је Пролетерска улица. Поред тога, Град Зрењанин, на челу са Српском напредном странком, има изузетну сарадњу са њиховим пољопривредним произвођачима, што потврђује и пример породице Вучетић. Наставићемо сарадњу са осталим пољопривредницима из Тараша како би на што ефикаснији начин побољшали пољопривредну производњу у овом делу Средњобанатског округа.” – нагласио је Сантовац.