Вести

САЛАПУРА:УЛАГАЊА У СПОРТСКУ ИНФРАСТРУКТУРУ ДОПРИНЕЋЕ ОРГАНИЗАЦИЈИ МНОГОБРОЈНИХ ВЕЛИКИХ СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА У ЗРЕЊАНИНУ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић недавно је са сарадницима и представницима Града Зрењанина обишао радове на реконструкцији Градског стадиона и најавио нова улагања на овом спортском објекту.
Тим поводом је председник Савета за спорт и омладину Симо Салапура у изјави, Савету за информисање Српске напредне странке Зрењанин, рекао да је у претходном периоду уложено преко 300 милиона динара у спортску инфраструкуру и додао да се то односи накомплетирање техничких ресурса у Кристалној дворани, али и на фазну изградњу и реконструкцију градског стадиона у који деценијама није улагано.
„Адекватно имплементирана политика Српске напредне странке у области спортадопринела је многобројним улагањима, између осталих и реконструкцији градског стадиона, али и изградњи модерног атлетског стадиона са рефлекторским осветљењем. Да је то управо тако, говори и чињеница и да је са председником Покрајинске владе Игором Мировићем договорен почетак друге фазе радова на стадиону што ће створити још квалитетније услове током организације великих спортских догађаја у Зрењанину. Реконструисан и обновљен стадион, између осталог, допринеће и популаризацији свеукупног спорта међу нашим грађанима, а посебно међу младима. У наредном периодуспортистима у Меленцима биће предат и стадион ФК „Русанде“ што показује да актуелна власт води рачуна и о приградским местима, јер нам је циљ да се квалитетним спортским активностима баве сви грађани“ – објаснио је председник Салапура.