Вести

САЛАПУРА : ЦЕНИМО ПОДРШКУ НАШИХ ГРАЂАНА, А ОНИ НАШ ТРУД И ЗАЛАГАЊЕ

Поштујући традицију и обичаје Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин данас је свечано обележио славу, Свету Петку, којој је присуствовао велики број чланова и симпатизера.

Након пригодног говора свештеника Слободана Честића, присутнима се обратио кум славе, помоћник градоначелника, Симо Салапура који је уз честитке свим члановима и грађанима пожелео добро здравље и срећу.

“Велика је част бити кум Српске напредне странке. Колико смо јединствени и сложни говори чињеница да је сваке године број гостију у нашим просторијама све већи, то је потврда да врло вредно и напорно радимо, да ценимо подршку наших грађана, а они наш труд и залагање. Овом приликом честитим Оливери Лисици која је преузела кумство за наредну годину, а свим члановима Српске напредне странке и суграђанима који славе Свету Петку желим добро здравље и личну срећу” – поручио је кум славе Симо Салапура.

Кума наредне славе, директорка Центра за социјални рад, Оливера Лисица је истакла да је данашњи датум један од најзначајнијих дана за зрењанински градски одбор током којег се осећа неизмерна срећа, енергија и јединство.