Вести

РЕКОНСТРУИСАН КОШАРКАШКИ ТЕРЕН НА ЗЕЛЕНОМ ПОЉУ, МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПОДЛОГА ПО ФИБА СТАНДАРДИМА

Након што је 2. новембра прошле године градоначелник Зрењанина Симо Салапура са покрајинским секретаром за спорт и омладину Данетом Бастом у Новом Саду потписао уговор којим се Граду Зрењанину одобравају средства за санацију још једног кошаркашког терена на отвореном, у току су радови на том терену, у насељу “Зелено поље”.

Уговором вредним 2.000.000 динара регулисане су све активности на санацији терена, укључујући чишћење подлоге, постављање мултифункционалне спортске подлоге, постављање табли и зглобних обруча на кошевима, бојење постојеће кошаркашке конструкције, обележавање терена и друго што је неопходно да се терен димензија 28,2 х 15,6 метара у потпуности приведе намени.

“Центар зрењанинског насеља “Зелено поље” добија савремени кошаркашки терен на отвореном, у наставку наших активности које реализујемо у сарадњи с Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину. Знамо колико су важна улагања у спортску инфраструктуру, како у ону за врхунска такмичења, тако и за све наше рекреативце и децу која живе у великим градским насељима. Верујем да ће и овај терен, попут оног на Багљашу, наши суграђани из овог дела града свакодневно и у великом броју користити“, поручио је градоначелник Симо Салапура, поводом радова на обнови још једног кошаркашког терена у граду.

Опширније на :
http://www.zrenjanin.rs/.../sanacija-kosarkaskog-terena-u...