Вести

РАЗГОВАРАМО СА ГРАЂАНИМА СВИХ СЕДАМ ДАНА У НЕДЕЉИ

Чланови и активисти Градског одбора Српске напредне странке Зрењанин претходних дана разговарали су са грађаима на многобројним локацијама у граду и насељеним местима.

О активностима локалне самоуправе, инфраструктурним пројектима на чијем је челу Српска напредна странка, као и активностима Градског одбора СНС и председника Александра Вучића са Зрењанинцима су разговарали чланови Главног одбора Српске напредне странке и повереници ГрО Зрењанин, Симо Салапура и Саша Сантовац, али и активисти месних одбора Центар, Соња Маринковић, Вељко Влаховић, Жарко Зрењанин, Доситеј Обрадовић, Доља-Црни шор, Граднулица, Берберско-болница, Зелено Поље, Мала Америка, Никола Тесла, Мужља, Стајићево, Ечка, Арадац, Чента, Томашевац, Меленци, Елемир, Клек, Лазарево, Лукићево и Книћанин.

„Свих седам дана у недељи разговарамо са грађанима у просторијама странке, али и на територији Месних одбора. На овај начин желимо да чујемо сва њихова питања, али да их упознамо са радом Града Зрењанина и Српске напредне странке. У склопу ових акција грађанима смо поделили и најновије издање гласника Српске напредне странке „Информатор“ из којег ће датаљније моћи да се информишу о страначким активностима“, сагласни су чланови и активисти ГрО СНС Зрењанин.

Средства за реализацију ових акција прикупљена су из личних донација чланова и симпатизера Странке.