Вести

ОГРОМНО ПОВЕРЕЊЕ ГРАЂАНА : ВУЧИЋ У ЗРЕЊАНИНУ ДОБИО СКОРО 7 000 ГЛАСОВА ВИШЕ НЕГО 2017. ГОДИНЕ

У недељу су одржани председнички и парламентарни избори, Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин захваљује свим грађанима Зрењанина који су 3. априла изашли на изборе и обавили своју грађанску дужност. Достојанствени начин на који смо то обавили може да нас чини поносним, јер су председнички и парламентарни избори потврдили још једном да Александар Вучић и Српска напредна странка уживају огромно поверење грађана Зрењанина.

На изборима 3. априла за Вучића је гласало 57,52 одсто, односно 33.550 грађана Зрењанина, што је за 6.949 гласова више него 2017. године. Још већа подршка него пре пет година остварена је уз 10 одсто већу излазност, што потврђује да расте подршка Вучићу и СНС-у у Зрењанину, да грађани не желе да се коцкају са својом будућношћу и да по сваку цену желе да Србија и Зрењанин наставе да се развијају.
Као што је председник Вучић више него убедљиво тријумфовао на председничким изборима, тако су и кандидати СНС-а за посланике у Народној скупштини 24.701 гласова подршке убедљиво победили конкуренцију на недељним изборима. Листа Александар Вучић – Заједно можемо све за Скупштину Републике Србије освојила је више гласова него 2020. године, када су добили подршку 23.883 грађана Зрењанина.

Док су нас нападали сви они који пуно причају, а мало раде и они који потцењују наше суграђане и њихову способност да процене да ли боље живе данас или пре десет година, ми смо радили и веровали да је боља будућност опипљива. Опипљива је у новчанику грађана, у новим радним местима и инвестицијама попут Линг Лонга, у почетку изградње аутопута и осмеху сваког детета које ће добити бесплатне уџбенике за први разред.

ГО СНС Зрењанин јачао је своју организацију и био отворен за сваког човека, значајно смо повећали број чланова, а наши активисти су помагали комшијама и суграђанима око свакодневних питања.

Већа излазност на изборима показала је да су грађани заинтересовани, а професионалност наших контролора демократски капацитет и спремност да и наредне локалне изборе дочекамо заједно и сложно.

То је оно што су, уз марљивост и предан рад председника Александра Вучића, грађани препознали и дали нам још више поверења. Дела и бројеви најбоље говоре.