Вести

О БОГАТИМ ИСКУСТВИМА ИЗ ОБЛАСТИ ЕКОНОМИЈЕ И МАРКЕТИНГА ЛАЗАР ЕРНЕ ГОВОРИО НА ТРИБИНИ „МАРКЕТИНГ У ЊЕГОВОЈ ПРИМЕНИ“

Како покренути сопствени бизнис, како анализирати тржиште, али и које принципе маркетинга применити су неке од многобројних тема које су покренуте на интерактивној трибини „Маркетинг у његовој примени“ која је вечерас у организацији Савета за економска питања и Уније младих одржана у просторијама Српске напредне странке Зрењанин.
О темама у области економије и маркетинга присутнима је преносио искуства економиста и аутор многих публикација Лазар Ерне.
Председница Савета за економска питања Станислава Јаношевић је том приликом истакла да маркетинг има веома широку примену и вишеструки значај у свим сегментима друштва. „Познавање маркетинга и вештине владања истим су свакако веома битне при пласирању производа, али првенствено се користи приликом анализе тржишта. Оно што 90% људи помисли, када кажемо маркетинг је реклама, што је апсолутна заблуда. Реклама је само један од инструмената. Сматрам вечерашњу трибину веома корисном за све оне који ову област нису упознали најбоље, али и за оне који су хтели да се подсете SWOT анализе и инструмената маркетинга - 4P, а потом се можда окушају као предузетници и иноватори“ – објаснила је председница Јаношевић.
Председница Уније младих Данијела Мићевић је рекла да су теме у области маркетинга веома битне поготово за младе људе који желе да се остваре као предузетници и додала да је веома задовољна што је предавач на прави начин успео да присутнима пренесе знање и идеје.