Вести

НУЛТА ТАЧКА ТОЛЕРАНЦИЈЕ ПРЕМА НАСИЛНОМ ПОНАШАЊУ САВЕЗА ЗА СРБИЈУ

Велики број чланова Српске напредне странке у Зрењанину окупио се испред просторија Градског одбора са жељом да пружи подршку председнику Александру Вучићу.

Недопустиво понашање лидера и присталица окупљених око Савеза за Србију као и константно угрожавање безбедности председника Републике Србије Александра Вучића и свих пристојних, достојанствених грађана, новинара, уз нарушавање јавног реда и мира и уништавање имовине прешле су сваку границу здравог разума, као и закона и нису огледало Србије којој тежимо. Представници Савеза за Србију не уживају подршку грађана који су им то последњих година доказали неколико пута кроз изборне резултате и сходно томе не прихватају легитиман начин освајања власти на изборима већ прибегавају насилним методама како би остварили своје амбиције.

Градски одбор Српске напредне странке у Зрењанину и сви њени чланови председнику Александру Вучићу пружају недвосмислену подршку, уједињени у намери да гласно кажемо да смо достиглу нулту тачку толеранције према насилном и бахатом понашању у Србији, да ћемо сачувати достојанство и мир, као и да смо спремни да одмеримо снаге на легитиман начин на изборима.