Вести

НЕИЗБРИСИВ ТРАГ ВЕЛИКИХ УСПЕХА

Одборници Српске напредне странке у Скупштини града Зрењанина у пријатној атмосфери и добром расположењу разговарали су са суграђанима и том приликом поделили им најновије издање гласника Српске напредне странке „Информатор“ како би их информисали о постигнутим резултатима у 2018. годину и плановима за 2019. годину.

„Година иза нас оставила је неизбрисив траг великих успеха, јер је поред повећања плата и пензија, отварања нових фабрика и радних места и изградње нових километара путева и пруга, међународни углед Србије подигнут на највишу лествицу и сачувана је регионална стабилност. Одговорна политика Српске напредне странке даје видљиве резултате и у Зрењанину, где се поред нових инвестиција и радних места, решавају горући проблеми грађана и Зрењанин се поново сврстава у град будућности“, истичу одборници.

Овом приликом, одборници су позвали суграђане да присуствују посети председника Русије, Владимира Путина у Београду како би свету послали слику нормалне и пристојне Србије - Србије коју волимо!