Вести

НАШ ЗАДАТАК ЈЕ ДА ЧУВАМО И УНАПРЕЂУЈЕМО ЗРЕЊАНИН

Овог викенда Чланови и активисти Градског одбора Српске напредне странке Зрењанин разговарали су са грађанима у центру града, на платоу испред централне пијаце, али и у насељеним местима Арадац, Меленци, Лазарево, Клек и Елемир и кроз поделу промотивног материјала представили активности Српске напредне странке и локалне самоуправе.

Веома нам је важно да континуирано разговарамо са нашим суграђанима, управо због тога, свакодневно организујемо инфо штандове како би омогућили нашим Зрењанинцима да нам упуте питања, предлоге и сугестије.

„Битно нам је да чујемо мишљење грађана, али исто тако и примедбе. На тај начин заједничким снагама градимо боље животне услове. Сјајне предлоге смо претворили у дела, зато су овакви разговори одлична прилика да наставимо да градимо наш град. Зрењанин јесте и биће оно што од њега направимо. Зато је јако битно да ослушкујемо потребе грађана, да га градимо и унапређујемо у складу са њиховим интересима, потребама и жељама и уколико се будемо држали тог циља успех је загарантован.“ – поручили су чланови и активисти ГрО СНС Зрењанин.

Средства за реализацију акција прикупљена су из личних донација чланова и симпатизера Странке.