Вести

НАПЛАТА ПАРКИНГА ИСПРЕД БОЛНИЦЕ СЕ УКИДА ОД ПОНЕДЕЉКА

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Зрењанину данас је одржана конференција за новинаре на којој се јавности обратио директор Јавног комуналног предузећа „Пијаце и паркинзи“ Илија Мандић.

Српска напредна странка испуњава своја обећања, ми се не бавимо неоснованим оптужбама и обмањивањем, него радимо у интересу наших грађана.

„Сходно томе, Градски одбор Српске напредне странке у Зрењанину вас обавештава да се наплата паркирања испред Опште болнице „Ђорђе Јоановић“ од понедељка, 28. децембра укида. Свесни смо да у овој здравственој установи, на чијем челу је Покрајинска администрација, владају нехумани услови и лоша организација, на овај начин смо хтели да олакшамо функционисање свих грађана Средњобанатског округа током вишечасовног боравка у болници. Овај потез представља победу Српске напредне странке над режимом који је на издисају, чији су интереси важнији од интереса једног од најважнијих система у држави, а то је здравство.Такође, потребно је споменути да радови на Малој пијаци у Југ Богдановој улици иду утврђеном динамиком, завршени су земљани радови, а сада су у току радови на постављању конструкције која ће омогућити адекватно функционисање закупаца тезги, али и суграђана који свакодневно купују.
Вредност овог пројекта је 30 милиона динара и већ у марту следеће године очекујемо да ће наши суграђани након 40 година добити пијацу по угледу на европске тржнице.“ – објаснио је Мандић.

Српска напредна странка ће у наредном периоду интезивно наставити са активностима на побољшању услова на пијацама, постављу тезги у насељеним местима, али и значајним проширењем и уређењем паркиралишта у Зрењанину.