Вести

НА ТРИБИНИ „ФИНАНСИЈСКА ПИСМЕНОСТ ПОЈЕДИНЦА“ ПРИСУТНИМА ПРЕДСТАВЉЕНИ САВЕТИ КАКО УПРАВЉАТИ РАСПОЛОЖИВИМ СРЕДСТВИМА

Како управљати финансијама на одговарајући начин и како покренути сопствени бизнис су неке од тема које су покренуте на данашњој трибини „Финансијска писменост појединца“ у организацији Уније младих и Савета за економска питања Градског одбора Српске напредне странке у Зрењанину на којој су говорили народна посланица и председница Савета за економска питања Станислава Јаношевић, одборница и председница Уније младих Данијела Мићевић и економиста Лазар Ерне.
Захваљујући Српској напредној странци привредно-економска клима у Србији је стабилна и бележи огроман раст последњих година. Управо из тог разлога је веома битно да будемо адекватно информисани о томе како да на што ефикаснији начин управљамо и располажемо финансијама.
“Током данашње трибине едукативног карактера имали смо прилику да чујемо искуство у области економије и маркетинга истакнутог економисте Ернеа Лазара, који је поред многобројних научних радова објавио и књигу. Своје предавачко искуство, као и оно из области привреде и банкарства је поделио са нама и покушао да присутнима приближи појам финансијског управљања, како би разјаснио дилеме везане за банкарски сектор, али и економију генерално“ – прецизирала је народна посланица и председница Савета за економска питања Станислава Јаношевић.