Вести

МИ СМО ТИМ КОЈИ ПОБЕЂУЈЕ

Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин вечерас је заједно са коалиционим партнерима први предао потписе подршке за листу кандидата за одборнике „Александар Вучић-за нашу децу“ Градској изборној комисији у Зрењанину.

Председник Градског одбора Српске напредне странке Зрењанин Горан Кнежевић је приликом предаје потписа рекао да је циљ листе "Александар Вучић - за нашу децу" на предстојећим изборима да добије подршку грађана за наставак политике развоја и економског просперитета Зрењанина и Србије.

“Често се каже да су сваки следећи избори историјски, ови избори то заиста јесу. Долазе после тешких реформи и процеса обнове, али у тренутку када је Србија јача и стабилнија неко икад. Грађани то препознају и због тога своју подршку и апсолутно поверење дају Српској напредној странци и председнику Александру Вучићу, што се између осталог, може видети према броју потписа подршке које смо скупили у Зрењанину. Потпуно сам уверен у убедљиву победу на предстојећим изборима, желим да поручим Зрењанинцима да буду себични, да гласају због свог и интереса своје породице, да процене ко би најбоље радио у интересу наше омладине и генерација које долазе“ – истакао је Кнежевић.