Вести

ЛАУРЕАТИ НАГРАДА “КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ“

Градоначелник Чедомир Јањић је, приликом свечаног уручења награде “Капетан Миша Анастасијевић”, рекао да му је посебно драго што је жири приметио да у нашем граду има велики број успешних људи, али и изузетних манифестација.

„Свакако је велико признање што је манифестација ''Дани пива'' и од стране овог жирија проглашена за најбољу и најпосећенију. Веома смо поносни што смо 30. јубиларну манифестацију успели да организујемо на такав начин да буде најуспешнија, али морам да кажем да нас то обавезује да надмашимо себе у 2016. Години“, истакао је градоначелник Зрењанина.

Признање за развој и унапређење локалне управе припало је Саши Сантовцу заменику градоначелника, који је објаснио да је свака награда значајна, с обзиром на то да је она доказ успешности нечијег рада, али и да обавезује да се настави у истом правцу.

„Сматрам да је ово награда за целу градску администрацију. Појединац не може много да уради ако нема тим и верујем да у овом тренутку, у Градској управи постоји тим који даје резултат, што грађани могу да примете“ казао је заменик Сантовац.

Међу добитницима овог значајног признања нашли су се и амбасадор Краљевине Шведске,Спортски савез Града Зрењанина, Слободна зона Зрењанин, Пољопривредна стручна служба Зрењанин и остали.

Оценивање и вредновање предузетништва, а потом и уручивање награда најбољима, организује су у оквиру пројекта ''Пут ка врху'', који је настао пре 15 година, са идејом да фирмише друштвено и привредно стваралаштво Србије.