Вести

КОВАЧЕВИЋ : ЕФИКАСНО И БРЗО РЕШАВАЊЕ ПИТАЊА ГРАЂАНА ПРИОРИТЕТ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

У изјави Савету за информисање Српске напредне странке у Зрењанину председник Савета за политичка питања др Миле Ковачевић је нагласио да је права мера успеха наше странке огромно поверење које је добила на претходним изборима и додао да је потпуно сигуран да ће иста ситуација бити на наредним.

„ Ефикасно и брзо решавање питања наших суграђана представља приоритет Српске напредне странке и управо је то један од разлога због којег поседује велико поверење.
Захваљујући тиму, који чине компетентне, вредне и способне особе, сваки сегмент функционисања нашег града са којим се суграђани свакодневно сусрећу је унапређен, отварамо нова радна места, запошљавамо, бринемо о очувању безбедности и стабилности у тешким околностима.

Наш тим је отворен за све који желе да нам се придруже у изазовима који нас очекују како би додатно унапредили услове у нашем граду и земљи. Сваки избори представљају испит, а наредни можда и највећи укупне политике Српске напредне странке.

На основу претходних резултата, реализованих многобројних пројеката и постигнутих огромних успеха потпуно смо сигурни да ће грађани изабрати оно што је најбоље за њихове породице.

Имамо јасан циљ, добру стратегију, професионалан тим, напорно смо радили, доприносили унапређењу услова и потпуно смо уверени да ће кандидат који ће представљати нашу странку постићи одличан успех и померити границе претходних резултата.“ – рекао је Ковачевић.

Савет за информисање Градског одбора

Српске напредне странке у Зрењанину