Вести

ЈАЊИЋ : НЕЗАПОСЛЕНОСТ У ЗРЕЊАНИНУ СМАЊЕНА ЗА РЕКОРДНИХ 8,2 ОДСТО

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Зрењанину данас је одржана конференција за новинаре на којој се јавности обратио градоначелник Чедомир Јањић.

У свом обраћању градоначелник је рекао да је година иза нас једна од најуспешнијих у претходном периоду, да садашња градска власт чини све како би текућа била још боља, али и да ће један од приоритета бити смањење стопе незапослености.

„ Веома сам поносан на чињеницу да је након 15 година у нашем граду незапосленост смањена за рекордних 8,2 посто, што потврђују званични подаци, али и више стотина нових радних места. Током 2016. године нас очекују реализације многобројних пројеката од виталног значаја за наше суграђане, попут обилазнице за коју је, захваљујући градској власти, на челу са Српском напредном странком добијена сва потребна документација. Многи оспоравају што се чека на фабрику воде, међутим, она касни већ 40 година, ми се не бавимо неоснованим оптужбама, него сву своју енергију усмеравамо ка томе да грађани у наредном периоду добију пијаћу воду.“ – рекао је Јањић и додао да је 2016. година круна великих инфаструктурних радова који ће, како је навео, допринети бољем функционисању наших суграђана.

Градски одбор Српске напредне странке даје максималну подршку премијеру Александру Вучићу у намери да се одрже вандредни парламентарни избори.

„Србији је потребан пун мандат стабилне Владе како би потпуно спремна, економски оснажена и стабилна 2020. године дошла пред врата Европске Уније. Желимо да Војводина буде локомотива развоја наше државе, због тога ћемо учинити све да режим Бојана Пајтића прекинемо. Зрењанински градски одбор је потпуно спреман за предстојећу кампању, која неће бити лака, али сигурно поштена, снажна и пуна позитивне енергије. Интерес наших суграђана нам је на првом месту, управо из тог разлога, учинићемо да Зрењанин буде једна од најперспективнијих средина.“ – истакао је Јањић.