Вести

ИДЕМО ДА ПОБЕДИМО УБЕДЉИВО 2. ЈУНА! “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - ЗРЕЊАНИН СУТРА”

Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин, заједно са својим коалиционим партнерима, први је предао потписе подршке за листу кандидата за одборнике „Александар Вучић-Зрењанин сутра“ Градској изборној комисији у Зрењанину.

Предаји кандидатуре претходило је прикупљање потписа у оквиру којих је за само сат времена више хиљада Зрењанинаца дало свој потпис подршке, на многобројним пунктовима у граду и насељеним местима, изборној листи Градског одбора Српске напредне странке Зрењанин на предстојећим локалним изборима.

У просторијама Месних заједница „Соња Маринковић“ и „Вељко Влаховић“ свој потпис је дао председник Симо Салапура.

„ Потпуно смо спремни за изборе 2. јуна, јер имамо одличан програм. Период иза нас су обележили развојни пројекти који ће допринети да Зрењанин сутра изгледа потпуно другачије. Грађани су то препознали, као и рад, посвећеност и пожртвованост коју смо уложили, зато је данашња подршка наших грађана која се броји у хиљадама потпуно очекивана. Биће ово још један празник демократије. Зато позивам све Зрењанинце да 2. јуна заједно са својим породицама, комшијама и пријатељима заокруже број 1. и омогуће да наш Зрењанин, настави још јаче да се развија. Идемо да победимо убедљиво 2. јуна! За Зрењанин сутра! У победе! Живела Српска напредна странка! Живео Зрењанин!“, поручио је председник Салапура.