Вести

ГРАДСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЗРЕЊАНИН ОБЕЛЕЖИО СЛАВУ СВЕТУ ПЕТКУ

Врата Српске напредне странке Зрењанин била су отворена за многобројне чланове, симпатизере и госте који су заједно са члановима Градског одбора свечано обележили страначку славу Преподобну мати Параскеву, Свету Петку.

Након сечења колача присутнима се обратио свештеник Слађан Ристић који је свим члановима Српске напредне странке и грађанима пожелео успех, здравље и благостање.
Предајући часну дужност будућој куми Бојани Жмирић, овогодишњи кум славе Немања Милинковић је истакао да му је огромна част што је кум у години када је Српска напредна странка урадила много за грађане Зрењанина.

Повереник Градског одбора Српске напредне странке Симо Салапура је истакао су окупљања овакве врсте врло важна, јер показују заједништво, снагу, али и жељу да унапређујемо локалну заједницу.

„ Када се окупљамо око славе, онда је то још важније, јер тог дана показујемо узвишеност, саборност и веру која нам је неопходна да би напредовали у наредном периоду. Број поштовалаца који се окупио данас у нашим просторијама јасно показује колику подршку имамо. Искористио бих прилику да свим члановима и суграђанима да честитам славу и да им пожелим добро здравље и успех у даљем животу.“ – поручио је повереник Салапура.