Вести

ГО СНС Зрењанин најоштрије осуђује говор мржње упућен деци председника Вучића

Свакодневно смо сведоци гнусне кампање коју представници опозиције, такозваног Савеза за Србију, воде против председника Вучића. Оно што такође свакодневно изненађује када је у питању ова интересна група јесте колико могу да потону и на шта су све спремни, укључујући оне који их слепо прате. Парадокс је да себе називају елитом, а речник и увреде не бирају, чак и онда када дозволе себи да нечију породицу, поготово недужну децу на најружнији начин вређају и прете им, а све због недостатка идеја, програма, визије или напросто основног људског морала и части.
ГО СНС Зрењанин најоштрије осуђује сваки говор мржње, а наручито онај упућен деци председника Вучића, уз јасну поруку да се у Србији никада неће окретати и спуштати глава пред насилницима, према коме год њихова мржња буде усмерена.
Србија је данас уређена, модерна држава захваљујући председнику Вучићу и на путу напретка нико је не може зауставити, наручито не они који себе називају политичарима, а нису савладали основне појмове као што су одговорност и поштовање.