Вести

Гласамо за Александра Вучића јер желимо још бољу будућност за нашу децу

Упркос лошим временским условима функционери и активисти Градског одбора Српске напредне странке Зрењанин су и данас, током целог поподнева на различитим локацијама, разговарали са суграђанима и joш једном искористили прилику да их позову да 21. јуна гласају за листе Александар Вучић-за нашу децу, за још бољи и снажнији Зрењанин и Србију.
Штандови који су окупљали Зрењанинце у центру града, али и у насељима Граднулица и Жарко Зрењанин привукли су велики број младих људи.
„Веома нас радује што је наше штандове посетио велики број младих Зрењанинаца, који се интересује за активности које спроводимо, али и за пројекте које реализује наш град. У разговору са њима смо сазнали да им је веома драго што је наш град потпуно другачији у односу на раније године, што је привредно, инфраструктурно и економски много снажнији, али и што је омладини омогућено да нађу посао у струци одмах након завршетка школовања. Такође, истакли су да су задовољни јер се много улаже у образовање, што се отварају нове предшколске установе, реконструишу дечија игралишта и спортски терени, доводе инвеститори, отварају нова радна места и самим тим стварају услови да млади остану у свом граду“ – истакли су активисти Градског одбора Српске напредне странке Зрењанин током поделе рекламног материјала.