Вести

ДР ВЛАДИМИР ОРЛИЋ ПОСЕТИО ГРО СНС ЗРЕЊАНИН

Др Владимир Орлић, кандидат са листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, обишао је данас Градски одбор Српске напредне странке у Зрењанину, где је са представницима Одбора и члановима странке разговарао о резултатима који су постигнути претходних година.

Током састанка је било речи о инфраструктурном повезивању, указано је на чињеницу да је до сада урађено преко 50 километара путева у граду и насељеним местима, као и да је завршен трећи крак обилазнице око Зрењанина.

Такође, разговарали су о раду компаније „Линглонг“, највеће инвестиције у Србији која је обезбедила велики број нових радних места, као и о плановима за наредни период.

„Знају сви у Зрењанину, као што знају и у свим другим крајевима Србије, ко се за њих бори, ко води рачуна о сваком човеку у овој земљи и о будућности за свако дете – то је председник Александар Вучић, чија је политика показала да држава може да нам буде своја, самостална, слободна и да служи свом народу. И управо због великих ствари које смо променили: нових ауто-путева, стотина фабрика, на стотине хиљада нових радних места, рекордних плата и пензија, као и због великих и важних планова – Србија не сме да стане. Ову сам поруку чуо од свих у Зрењанину, и верујем да ће исту поруку, јасну и снажну, цела Србија послати 17. децембра“, рекао је др Орлић.