Вести

БОЈАНА МАРТИНОВ : ВРАЋАМО СТАРИ СЈАЈ ПЕРЛЕЗУ

У присуству градоначелника Чедомира Јањића недавно је у Градској кући између компанија “Еос Матрикс” доо Београд и “Феитиансује” доо Нови Бановци потписан уговор о куповини некадашње фирме ”Бегеј-пласт” из Перлеза.
Уговор су потписали директор кинеске компаније Хаиоу Лиу и заменик генералног директора “Еос Матрикса” Јелена Јовић.
Тим поводом Савет за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Зрењанину разговарао је са одборницом Српске напредне странке у Перлезу Бојаном Мартинов.
Одборница је том приликом истакла да се пожртвован рад Српске напредне странке огледа и кроз континуирано улагање у насељена места и додала да је фабрика за производњу и прераду производа од пластике која ће се ускоро отворити у Перлезу прави доказ резултата које постижемо.
„Сасвим је извесно да ће ова велика инвестиција унапредити животни стандард наших мештана. Перлез полако враћа свој стари сјај и потпуно сам сигурна да је ово тек почетак улагања. Заиста је велико задовољство када знате да ће у вашем месту пословати озбиљни инвеститори који ће уложили 500 хиљада евра у фабрику, а што је најважније запослити 100 радника, што значи да ће многе породице бити обезбеђене. Ово је прилика да млади људи остану у свом селу, у ком ће пронаћи запослење и основати своје породице. За ово смо се залагали и врло напорно радили и истим интезитетом настављамо у наредном периоду“ – истакла је одборница Мартинов.