Вести

БИТИ ПОСВЕЋЕН СВОЈИМ СУГРАЂАНИМА ИЗ ДАНА У ДАН – ТО ЈЕ ПРАВА ПОБЕДА

Активисти Градског одбора Српске напредне странке Зрењанин, заједно са коалиционим партнерима, искористили су пијачни дан како би разговарали са суграђанима, који су ове суботе посетили Велику пијацу.

Огромна подршка, похвале, велики број питања и предлога, али пре свега потврда грађана, да ће 2. јуна изабрати изборну листу под редним бројем 1. „Александар Вучић – Зрењанин сутра“ јасно указује да ћемо остварити историјски резултат на локалним изборима.

У оквиру 40 информативних штандова, са многобројним активистима и грађанима су разговарали члан Главног одбора СНС и председник ГрО СНС Зрењанин, Симо Салапура и члан Главног одбора СНС, Ненад Карапанџа.

„Искористили смо пијачни дан како би са нашим Зрењанинцима разговарали о свему што их занима. Врло пажљиво и посвећено смо саслушали сва питања и предлоге, које ћемо врло брзо решити. Желимо да наш Зрењанин сутра, буде по мери наших суграђана, зато је јако важно да будемо свакоднево присутни на улицама, трговима, пијацама и тржним центрима. Прави успех лежи у томе да разговарамо и заједно радимо на решавању свакодневних питања. Бити посвећен својим суграђанима из дана у дан – то је права победа”, поручили су активисти ГрО СНС Зрењанин.

Средства за реализацију ове акције прикупљена су личним донацијама чланова и симпатизера Странке.