Вести

БИОСКОП ПО СВЕТСКИМ СТАНДАРДИМА У ЗРЕЊАНИНУ

Биоскоп са пет звездица последње генерације, највећег регионалног ланца мултиплекса ЦинеСтар, отворен је у уторак уз спектакуларан ватромет у Авив парку.

Након отварања помоћник градоначелника Зрењанина, Душко Радишић је рекао да је наш град добио још један репрезентативни простор у коме ће моћи да уживају све генерације.

“Драго ми је што је компанија "Синестар" препознала наше потенцијале и означила Зрењанин као добро место за инвестирање и развијање свог препознатљивог бренда. Културна традиција нашег града је изузетно дуга, богата и значајна . Подсећам да се овде налази најстарија позоришна сала у земљи, да је наш музеј међу најуспешнијима у Србији, да су овде поникли најбољи хорови у Европи и на свету, да се у Зрењанину окупљају врхунски сликари, књижевници, музичари инструменталисти. У том светлу треба посматрати и отварање овог новог храма филмске уметности, који није само обичан биоскоп, већ нешто што ће допринети развоју културне понуде града у ширем смислу и постати, искрено верујем, место честих сусретања свих генерација.” - објаснио је Радишић.

После биоскопа у Панчеву, ово је други објекат који је ова интернационална компанија отворила у Србији.