Вести

АПСОЛУТНА ПОДРШКА СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ СТРАНЦИ

На данашњим изборима за чланове Савета и Надзорних одбора Месних заједница на територији града Зрењанина кандидати које је подржала Српска напредна странка освојили су апсолутну победу у свих 13 Месних заједница, што чини укупно 93 мандата и стопроцентну подршку грађана.
Избори су одржани у пет градских Месних заједница и осам на територији насељених места, при чему је пружена још снажнија подршка кандидатима Српске напредне странке него 2015. године. Грађани су препознали рад, напор и свакодневну борбу за боље животне услове у свакој Месној заједници која се водила у претходне четири године, али и да се истим интезитетом мора наставити и у будућности.
Политика Српске напредне странке, на челу са председником Александром Вучићем још једном je добила недвосмислену потврду да јој грађани верују и пружају подршку на свим нивоима, а коју је заслужила одговорним вођењем политике, марљивим и пожртвованим радом.
Добри резултати и огромно поверење грађана захтевају још већу посвећеност и одговорност, што ће Српска напредна странка у наредном периоду и оправдати.