Вести

АКТИВИСТИ МО СТАЈИЋЕВО АДАПТИРАЛИ ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ

Активисти Градског одбора Српске напредне странке Зрењанин, Месног одбора Стајићево, претходних дана, реализовали су акцију уређења дечијег игралишта на чијем простору је одржан ускршњи фестивал.

Тим поводом, вредни активисти су уредили зелене површине и стазе, али и адаптирали спортски мобилијар и самим тим припремили игралиште и парк за ускршњу манифестацију.
Из Месног одбора Стајићево су поручили да је веома битно да село током целе године буде уређено, али да додатни труд улажу када су у питању манифестације које окупљају велики број мештана.

„Имајући у виду чињеницу да ускршњи фестивал окупља више стотина деце и родитеља, хтели смо да допринесемо уређењу простора у оквиру којег се манифестација одржава. Желели смо да додатно уредимо ово игралиште и омогућимо нашим мештанима да уживају и проводе своје слободно време овде. Током наредних дана ћемо наставити са сличним активностима, јер желимо још једном да покажемо колико је битна друштвена одговорност према заједници у којој живимо“, поручили су активисти.

Средства за реализацију ове акције прикупљена су из личних донација чланова и симпатизера Странке.

Савет за информисање ГО СНС Зрењанин