Вести

АКТИВИСТИ ГРО СНС ЗРЕЊАНИН РАЗГОВАРАЛИ СА ГРАЂАНИМА

Активисти Градског одбора Српске напредне странке Зрењанин, Месних одбора Доситеј Обрадовић, Центар, Вељко Влаховић 1, Вељко Влаховић 2, Соња Маринковић, Жарко Зрењанин, Никола Тесла, Мала Америка, Болница Берберско, Граднулица, Шумица, Зелено поље, Доља – Црни шор, Сава Ковачевић и Мужља, претходних дана су на многобројнијм локацијама разговарали са грађанима Зрењанина.

Уз чај и кафу активисти су са суграђанима разговарали о актуелним политичким темама, активностима локалне самоуправе, као и предстојећим изборима.

„ Огромна подршка наших суграђана јасно указује да ће Српска напредна странка у Зрењанину убедљиво победити. Разговарали смо са Зрењанинцима о свему што је уређанео, али и свим важним пројектима које Зрењанин очекују у наредном периоду. Управо због тога, још једном смо их позвали да 17. децембра заокруже број 1. и подрже листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ и „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Војводина не сме да стане“, јер ћемо само на тај начин омогућити да Зрењанин, Војводина и Србија наставе путем развоја, мира и сигурне будућности. Зато 17. децембра идемо да победимо, да их убедљиво победимо, јер Србија никада не сме да стане!“, поручили су активисти ГрО СНС Зрењанина.

Средства за реализацију ових акција прикупљена су личним донацијама чланова и симпатизера Странке.