Вести

АКЦИЈА САДЊЕ НА ТЕРИТОРИЈИ МЗ БОЛНИЦА-БЕРБЕРСКО

На територији МЗ Болница-Берберско у току је акција садње стабала листопадних и четинарских врста у организацији чланова Савета и грађана овог дела града који за циљ има озелењавање јавних површина.

У данашњој садњи у насељу "Путниково" учествовали су и градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић и његов заменик Саша Сантовац, који је резимирао шта је све у текућој години урађено на територији месне заједнице "Болница - Берберско" у области инфраструктуре.

„ Заједничким ангажовањем градских власти и Савета месне заједнице, у овој години смо асфалтирали део Игманске и Перлеску улицу, које до сада нису имале асфалт, проширили Јадранску и Истарску, уређивали Багљашки канал који је саставни део ове месне заједнице. Урађен је пројекат пружног прелаза између Болничке улице и Улице мајора Гавриловића, а завршетак календарске године обележавамо овогм садњом. Постоји доста простора које треба озеленити и створити услове за квалитетнији живот на територији ове месне заједнице. У наредној години наставићемо с овим активностима, планирамо изградњу једне бициклистичке стазе, завршићемо асфалтирање комплетне Игманске улице, а очекују нас и други пројекти.“ – истакао је Сантовац и додао да је уређење животне средине и окружења такође неопходно за побољшање укупних услова живота становништва.