Саопштења

МИ СЛУЖИМО НАШЕМ НАРОДУ, НАШИМ ЗРЕЊАНИНЦИМА, НЕ БАВИМО СЕ ПРЉАВИМ ПРЕДИЗБОРНИМ РАДЊАМА

Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин најоштрије осуђује напад на активисте покрета „Ми снага народа, проф. Бранимир Несторовић“ који су наводно нападнути приликом обављања предизборних активности и дематујемо да су у питању активисти Српске напредне странке.

Основни мотив изборне кампања ГрО СНС Зрењанин је пре свега, свакодневна брига и комуникација са грађанима, што смо својим досадашњим активностима показали и доказали.
Претходних месеци, разговарали смо са нашим суграђанима у граду и у насељеним местима, пажљиво слушали њихова питања, предлоге и сугестије и трудили се да их што ефикасније решимо.

Ми служимо нашем народу, нашим Зрењанинцима, не бавимо се прљавим предизборним радњама, јер немамо времена за то. Ми време трошимо на оно што нам је истински и идеолошки важно, а то је брига о нашим Зрењанцима.

Зато, позивамо све учеснике предизборне кампање у Зрењанину, на уздржаност, достојанство, коректно и културно понашање, а да своју снагу, јачину и борбеност покажу 2. јуна кроз изборни резултат.

Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин позива надлежне институције да хитно реагују, утврде ко су починиоци и оштро казне.

Градски одбор Српске напредне странке Зрењанин