ГРАЂАНИ ЗАИСТА НИКАДА НИСУ ИМАЛИ ОВАКО ЈЕДНОСТАВАН ИЗБОР

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 09.04.2016.

Српска напредна странка поручује да се слажемо са Бојаном Пајтићем када каже да грађани никада нису имали овако једноставан избор, јер, пре свега, бирају коме ће поверити своју децу – да ли желе да будућност своје деце повере онима који су отимали паре чак и од деце са посебним потребама, који вређају жене и припаднике националних заједница, који шире лажи и мржњу сваки дан, и туку се са грађанима на улици, или желе да њихова деца остану у Србији и живе у нормалној, модерној, и економски развијеној земљи, у којој се крађа народних пара, криминал и корупција не исплати.

Такође, грађани бирају и да ли желе да им деца живе у изолованој држави, да се на улицама поново продају шећер, уље и бензин, да их је срамота када се било где у свету говори о Србији, или желе снажну, суверену, војно неутралну државу, која је стуб мира и стабилности у региону, уважавану и на истоку и на западу, земљу у коју долазе страни инвеститори, и у којој се отварају нова радна места.

Српска напредна странка позива све грађане Србије, без обзира на њихову политичку припадност, да испуне своју грађанску дужност и гласају на изборима 24. априла, да они буду ти који ће одлучити о судбини своје деце.

Позивамо грађане да гласају за будућност своје деце, јер свако ко не изађе на изборе свој глас даје директно онима који Србију враћају у прошлост, у време пљачкашких приватизација и у време изолације.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ