ГРАЂАНИ ВИШЕ НЕЋЕ ИМАТИ ПРОБЛЕМА СА ПАРКИРАЊЕМ ИСПРЕД БОЛНИЦЕ

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Зрењанину данас је одржана конференција за новинаре на којој се јавности обратила чланица Савета за информисање, Вања Лучић.

Најоштрије осуђујемо сваки облик говора мржње упућен председнику Владе Републике Србије, Александру Вучићу. Медијски линч који је ових дана уперен против премијера и његове породице је неуспели покушај опструкције стабилне државе и управо из тог разлога потребно је зауставити сваки вид дестабилизације наше земље.

“Зрењанински одбор даје максималну подршку премијеру и влади у намери да одрже и побољшају привредно-економску ситуацију и самим тим додатно унапреде живот наших грађана. А што се тиче покрајинске владе чији су кадрови на челу Опште болнице “Ђорђе Јоановић” годинама уназад смо сведоци лошег функционисања ове установе. Бесконачне листе чекања, нехумани услови и неадекватна опрема су свакодневна слика зрењанинске болнице. Сходно томе, Градски одбор Српске напредне странке у Зрењанину жели да помогне грађанима који морају да долазе у ову установу и покреће иницијативу којом би се укинула наплата паркирања испред болнице.“ – рекла је Вања Лучић.

У наредном периоду активисти наше странке ће на неколико локација у граду организовати потписивање иницијативе, како би свим становницима средњобанатског округа олакшали функционисање приликом боравка у болници.