Пајтићев губитак везе са реалношћу!

Пајтићево бунцање о томе да друштвени, државни и политички живот зависи од тога да ли је неко устао на леву ногу, или попио таблету, односи се на њега самог. Пајтић немирно спава због нечисте савести, па није чудо што му се кад се пробуди привиђају кошмарни призори у којим у свом кабинету види другу особу. У Војводини се каже да куца не лаје због села него због себе. Не брине Пајтић због народа у Војводини који ће се брзо ослободити његовог режима, него брине због тога што ће остати без фотеље и морати да одговара за све што је урадила његова неодговорна влада, која се из петних жила труди да остане несмењива.

У Пајтићевој фантазији покрајинских избора у Војводини неће бити до 2016. године. Превише времена проводи у гимнастичкој сали и на кварцовању, па не стиже да види шта се дешава у Војводини. Гимнастика му је помутила перцепцију па не види крај своје владе у следећих пар месеци. Влада која чини зло народу нема легитимитет и то важи и за Пајтић-Петровићеву владу.

Такву владу неће ни посланици Покрајинске скупштине и то једино не види и не схвата Бојан Пајтић. Нема те владе, а то поготово није влада провинцијалних политичара, која може да преживи Развојну банку Војводине, отимачину у покрајинским фондовима који су гашени један за другим да се заметну трагови, пљачку у здравству Војводине, расипање и присвајање новца из Фонда за капитална улагања Војводине, Фонда за развој нових технологија, поклањање пара тајкунима за лажно запошљавање људи, уништавање војвођанских индустријских и привредних предузећа у тајкунским приватизацијама.

Пајтић сада застрашује Војвођане тврдњом да СНС не гарантује да ће “земља ићи у правцу евроинтеграција”, привиђа му се “рат са НАТО”. Војвођани, као и сви грађани у Србији знају колико много су Александар Вучић и Срспка напредна странка учинили за евроинтегације, а колико ништа су урадили Тадић и Пајтић. Он себи дозвољава да друге оптужује за “уношење неспоразума у јавни живот”. Нема неспоразума: Пајтић мора да оде и мора да одговара за све што је радио у своја два и по мандата разуларене и неодговорне владавине.

Пајтићев мандат је завршен и није да му то нико није јавио, него не верује.