Вести

Запошљавање младих

Српска Напредна странка жели да поручи младима да ће учинити све да им обезбеди посао.

Млади нам неће бити само парола ,него ћемо се суштински бавити њиховим проблемима.

Као један од проблема, који не може тако брзо да се реши, јесте проблем образовања. Образовни систем треба променити тако да буде тржишно орјентисан.

Биће искоришћена искуства оних који су то успешно спровели. Један од примера јесте и Зрењанински факултет “ Михајло Пупин“, где ће се образовати кадар за рад у нафтној индустрији.

Овај проблем јесте велик али уз много рада, биће решен.

На младима почива будућност Србије, њихова креативност, енергија, ентузијазам морају бити подржани!

Српска Напредна странка обезбедиће подстицај за младе између 18 и 32 године за заснивање првог радног односа у приватном сектору. Биће препознати и помогнути сви добри планови, а сигурни смо да их има.

Пољопривреда је још један сегмент друштва на ком ће бити акценат деловања следеће владе, улагања ће бити велика, самим тим ће и обим посла бити већи, а то ће надамо се подстаћи младе да остану на селу. Развој села није могућ без младих људи, чије су идеје свеже и ускладу са модерним токовима.

Наш председник Александар Вучић је у разговору са пољопривредницима уочио проблеме. Пољопривредници су као највећи проблем навели неискуство у писању пројеката за добијање субвенционисаних кредита.

СНС ће обезбедити образован кадар који ће израђивати бесплатне пројекте за пољопривредна газдинства.

Пољопривредници ће напокон имати могућност да унапреде своју производњу.

Са тим у везије и завршетак израде стратегије за развој пољопривреде за 2014/2024 који ће решити проблеме у пољопривреди.

Млади људи су будућност наше земље, а глас за Српску напредну странку на изборима 16. марта је глас за бољу будућност!

БУДУЋНОСТ У КОЈУ ВЕРУЈЕМО!