Вести

ВУЧЕВИЋ: 17. ДЕЦЕМБРА ИЗБОР ЈЕ ЈАСАН, ГЛАСАМО ЗА ЛИСТУ "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ"

“Ветар дува у Банату, тако ћемо и ми 17. децембра да ”одувамо”политичку конкуренцију. Да одувамо оне који не знају ништа друго негo да нападају мајке и децу.
Избори су тешки и судбоносни али и врло једноставни.

Са једне стране имате листу Александар Вучић - Србија не сме да стане, а са друге све њих који сем мржње ништа не нуде.

Избор је 17. децембра суштински једноставан, хоћете да се вратимо у период пре 2012., хоћете да се вратимо у период када је више од пола милиона мање људи радило, када смо свако јутро морали да гледамо курсну листу, а ко је од нас погледао курсну листу последњих 11 година, сви знамо да је динар стабилан и сви знамо да су пензије и плате редовне. Данас Србија није џак за ударање, 28 држава мање је признало такозвано Косово, саградили смо готово 500 км нових ауто путева, и градимо још толико, али пре свег ћа више од два пута смо повећали плате и пензије, а преживели смо поплаве, преживели мигрантске кризу, преживели смо две године короне, преживели смо две године рата у Украјини, где смо изложени огромним притисцима, сада и овај рат између Израела и Палестине, и све време смо успели да сачувамо државу, да нам људи не гину, да нам државу не понижавају, то је резултат свих вас, то је успех свих грађана Србије, али се то не подразумева, то врло лако може да се доведе у питање.

Зато 17. децембра број 1 Александар Вучић- Србија не сме да стане, да сачувамо наш Зрењанин, да сачувамо нашу једину, никада покорену отаџбину Србију!”

Извор портал Војводина уживо:
https://vojvodinauzivo.rs/