Вести

У ТОКУ РЕКОНСТРУКЦИЈА АТАРСКОГ ПУТА ОРЛОВАТ-БОТОШ

Радови на изградњи саобраћајнице Орловат - Ботош, приступне саобраћајнице за будући паркинг у Немањиној улици, изградња трим-стазе у Карађорђевом парку, обнова фасада објеката у центру града, обнова споменика Жарку Зрењанину, замена столарије на згради основне школе у Тарашу, радови на изградњи фекалне канализације у Лазареву и Елемиру, нов кошаркашки терен на локацији "Барице" у МЗ "Доситеј Обрадовић", неки су од радова који се су одвијали или су у току на територији града и у новембру месецу.

Уз бројна градилишта станова колективног становања и привредних објеката, радови у Зрењанину резултат су повећаног прилива средстава са виших нивоа власти, издвајања наменских буџетских средстава, али и жеље локалне самоуправе да решава неке од горућих проблема грађана, као што је проблем са мостом између Орловата и Томашевца.

У периоду док теку припреме за иградњу новог друмског моста на пролеће, приступило се, као привременом решењу, реконструкцији атарског пута Орловат - Ботош у државни пут и његовом асфалтирању. На деоници дугој 5,3 километара радови су у току, очекује се почетак асфалтирања, а динамика посла ће зависити од временских услова.

Опширније на:
https://www.zrenjanin.rs/.../niz-radova-sirom-grada-i-u...