Вести

У ТОКУ ДРУГА ФАЗА ПРОЈЕКТА ПРЕЧИШЋАВАЊЕ ПИЈАЋЕ ВОДЕ У ЗРЕЊАНИНУ

У складу са посвешћеношћу решавања дугогодишњих изазова са водом у Зрењанину, Метито, глобални лидер у пружању решења за паметно управљање водама, предано ради на имплементацији одрживог решења кроз пројекат пречишћавања воде у координацији са градом Зрењанином, саопштено је из ове компаније.

У саопштењу је такође поручено да посвећено раде на унапређењу квалитета живота у локалној заједници обезбеђивањем поузданог и ефикасног система за пречишћавање воде.
„ Пројекат пречишћавања воде тренутно је при крају комплетирања Фазе 1 (техничка вода), која је подразумевала пројектовање, производњу и уградњу ДАФ и дегазатор система за уклањање гасова метана, органских материја и арсена из сирове воде, праћена опсежним периодом тестирања од два месеца и задовољни смо постигнутим резултатима. У Фази 2, у оквиру даљег унапређења пројекта, планирамо да имплементирамо нову опрему у постројење заједно са потребним грађевинским радовима. Овај важан корак има за циљ да гарантује доследно и поуздано водоснабдевање, у складу са стандардима наведеним у Правилнику о хигијенској исправности воде за пиће. Ова фаза представља кључни корак у решавању питања воде за пиће у Зрењанину“, поручили су из компаније Метито.

Опширније на:
https://vojvodinauzivo.rs/u-toku-druga-faza-projekta-preciscavanje-vode-...