Вести

СНЕЖАНА ВУЧУРЕВИЋ : ЗНАЧАЈНО УНАПРЕЂЕНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ СРЕДЊОБАНАТСКОГ ОКРУГА ЗАХВАЉУЈУЋИ ПОЛИТИЦИ СНС-а

У изјави Савету за информисање Српске напредне странке у Зрењанину начелница Средњобанатског округа Снежана Вучуревић је истакла да је захваљујући адекватно имплементираној политици Српске напредне странке значајно унапређено функционисање целокупног Средњобанатског округа.

„ У претходном периоду смо се бавили различитим питањима грађана чијим решавањем је значајно утицано на побољшање свакодневног функционисања. Реализација многобројних инфраструктурних пројеката, стипендирање ђака и студената, адекватна социјална заштита свих осетљивих група и борба против сиве економије су показали да локалне јединице Средњобанатског округа на адекватан начин брину о својим грађанима. Морам да истакнем да смо током претходне године, уз помоћ смерница Владе Републике Србије, одређена средства издвојили за економско оснаживање жена и развој женског предузетништва. Сама чињеница да је већина локалних јединица потписала Европску повељу о родној равноправности указује на то да је препознат значај и улога жена у заједници и у креирању овдашње политике. Своје даље ангажовање ћу усмерити ка јачању сарадње свих локалних средина, како би се брже и ефикасније реализовали пројекти и на тај начин створили што бољи и квалитетнији услови за живот, сигурна сам да ћу применом адекватне политике Српске напредне странке у томе и успети.

Приближавају нам се избори, потпуно сам сигурна да ће кандидат наше странке остварити убедљиву победу. Грађани цене и препознају рад, труд и ангажовање, што указују на то да ће поново своје апсолутно поверење и подршку пружити Српској напредној странци.“ – нагласила је Вучуревић.