Вести

Прво обећање испуњено, идемо даље!

Изборни штаб и Градски одбор Српске напредне странке у Зрењанину, жели да се захвали бројним волонтерима, члановима и активистима који су обезбедили успешно спровођење како изборних тако И постизборних активности. Водили смо позитивну кампању као што смо и најавили. Резултат нашег рада је глас Србије која је 16. марта дала поверење броју један.

Дали смо обећање да нећемо уништити ни један плакат који је био залепљен од стране наших колега из других странака, јер поштујемо њихов рад. Такође, дали смо своју реч да ћемо након избора, организовати акцију чишћења и све што смо залепили скинућемо и очистити градове и насеља.

И то смо испоштовалли. Акција је спроведена, град на Бегеју је чист. Шесто седамдесет један активиста Српске напредне странке дао је у суботу, 22. марта, свој допринос у организованој акцији "Очистимо наш град од плаката", која је спроведена како у граду тако и у свим насељеним местима.

Ако се по јутру дан познаје, будућност у коју верујемо значиће испуњење циљева и задатака, све у корист грађана Србије. Прво обећање овом акцијом ми смо испунили. Идемо даље. Конкретним потезима, програмом и радом до промена. Све то без “експерата” који након деценијског вођења државе странпутицом, сада имају визију “правог пута”.

Реструктурирање јавних предузећа, реформа јавне управе, обезбеђивање повољног инвестиционог амбијента и наравно, наставак борбе против корупције - то је једини начин да Србију вратимо на прави пут.