Вести

Одборничка група ДС предвођена Карасијем прешла у СНС

Редовна конференција за новинаре Српске напредне странке у Зрењанину.

На редовној конференцији за новинаре СНС Зрењанин, јавности су се обратили Горан Кнежевић, потпредседник СНС и председник ГрО СНС Зрењанин и Предраг Милошевић - Караси, председник Општине Сечањ.

"Српска напредна странка је највећа странка у Србији, и то захваљујући пре свега јасном циљу а то је модернизација друштва и пристојан живот за све њене грађане. На том путу су видљиви резултати у виду следећег:

Европско придруживање - јуче (21.1.2014.) смо почели са реализацијом
Борба против корупције која ће бити стална и неселективна
Најважније је пред нама - реформе у економском сектору, а њихови резултати биће квалитетнији живот за све

У тој борби треба нам подршка људи који знају свој посао у решавању проблема. Велико ми је задовољство данас вам представити Предрага Милошевића - председника Општине Сечањ, као и Дарка Вукоја - покрајинског посланика и Биљану Савовић - предедницу Скупштине. Они су одлучили да се придруже Српској напредној странци и допринесу реформама у бољитку грађана.

Уз њих, Српској напредној странци приступило је и одборничка група Демократске странке у Сечњу, дакле тринаест одборника и ја им честитам и желим пуно успеха у нашем даљем заједничком раду." - нагласио је Кнежевић.

Своје задовољство након овакве одлуке исказао је и Предраг Милошевић - Караси, који је између осталог присутнима рекао да је рођен као победник, те је из крајње рационалних разлога напустио пут и идеју Драгана Ђиласа и придружио се тиму који побеђује.