Вести

Наставак јачања реформског блока

На редовној конференцији за новинаре ГО Српске напредне странке у Зрењанину, јавности се обратио Горан Кнежевић, потпредседник Странке.
Кнежевић се осврнуо на циљеве СНС – јачање економије, заштита пензионера и наставак борбе против корупције и криминала. Свесни чињенице да је народ у Србији уморан од политичара који рада само за себе, ми ћемо се борити за народ стављајући потребе и бриге грађана на прво место. Ми имамо поенцијал за то. Имамо потенцијал да променимо Србију и убрзамо реформе. Ми смо најјача политичка групација и наш носилац листе, Александар Вучић, је човек коме Србија верује – истакао је Кнежевић.
За остварење тих циљева потребна је подршка грађана и појединаца који имају енергију да се упусте у борбу за нормалну и пристојну Србију.
Приступање Саше Сантовца, значи да настављамо са јачањем реформског блока и модернизацију нашег друштва – навео је Кнежевић представљајући новог члана.
Сантовац је у свом излагању изразио велико задовољство и спремност за спровођење реформи које ће обезбедити бољу будућност.