Вести

Долазак нових инвеститора и отварање нових радних места у Зрењанину

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Зрењанину данас је одржана конференција за новинаре на којој се јавности обратио градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић који је говорио о Изборној скупштини Градског одбора Српске напредне странке у Зрењанину, али и новим инвеститорима који су заинтересовани за изградњу производних погона на територији нашег града.

Градоначелник је изразио велико задовољство што је Изборна скупштина организацијом и резултатом послужила као одличан пример осталим општинским и градским одборима, али и да је једногласном одлуком делегата за председника проглашен Горан Кнежевић.

„У овом тренутку имамо велики број квалитетних кандидата који би врло одговорно водили Градски одбор, али свакако да смо изабрали најбољег.Унутарстраначки избори су потврда да је стратегија коју смо до сада спроводили прави показатељ да смо странка којој је квалитетан економско – социјални живот грађанана првом месту, али и да ћемо је од данас значајно унапредити.“ – изјавио је Јањић.

Градоначелник се захвалио одборницима владајуће већине, којима није представљало проблем да се одазову хитно заказаној седници и изгласају одлуке помоћу којих се инвеститорима пружа могућност изградње погона.

„ Подсетићу вас да је јуче одржана седница Скупштине града на којој је шест инвеститора добило могућност да купи земљу на подручју наших индустријских зона и самим тим отворе 300 нових радних места у првом налету.“ – објаснио је градоначелник.

Имамо јасан правац на путу ка бољој будућности, политика Српске напредне странке је другачија од претходне, ми немамо времена да бежимо од одговорности и пуштамо да време тече.Пред нама је и даље пут препун изазова и одрицања који подразумева да проблеме не треба гурати под тепих, већ их правилно сагледати и решавати.