ОДГОВОР АЛЕКСАНДРА МАРТИНОВИЋА БОЈАНУ ПАЈТИЋУ

Увек сам спреман да изађем на ТВ дуел са Бојаном Пајтићем и да са њим разговарам на његовој телевизији, Радиотелевизији Војводине, јер је Пајтић дужан грађанимa Војводине да објасни како је опљачкао децу са посебним потребама, зашто је 35 милиона евра народних пара дао непостојећим фирмама, где су нестале паре из Развојне банке Војводине и Фонда за капитална улагања, али и зашто вређа Словаке, Роме и припаднике других националних заједница који не подржавају његову политику пљачкања?

Пајтић је дужан да објасни како и зашто је, заједно са својим сарадницима из Демократске странке, током 16 година владавине Војводином, девастирао ову некада најбогатију регију у Србији, али и како је имао снаге да отме паре и од деце са сметњама у развоју и када ће да врати народу сав опљачкани новац из покрајинских фондова?

Истина је да грађани 24. априла бирају између оних који би највише волели да избори никада нису ни расписани, како би Пајтић заувек могао да остане покрајински премијер и како би могао да настави ништа да не ради у корист грађана, али зато неуморно да ради за свој џеп, и између оног што доноси СНС - здраве, модерне, уређене Србије, која се развија и напредује, и чији грађани имају европски животни стандард.

Александар Мартиновић

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ