Неосновани напад демократа на зрењанинску локалну самоуправу

Неосновани напад демократа на зрењанинску локалну самоуправу је неуспели покушај враћања увелико изгубљеног поверења грађана.

Српска напредна странка има апсолутну подршку грађана Зрењанина, али и читаве Србије, сходно томе, чинимо све како би наши суграђани имали адекватне услове за живот.Једнако улажемо у насељена места на територији града, као и у приградска насеља, у прилог томе говори чињеница да смо само у насељеном месту Перлез до сада реализовали неколико важних пројеката, међу којима је санација путне мреже, која им је била преко потребна.

Град Зрењанин, на челу са Српском напредном странком, има одличну сарадњу са свим невладиним организацијама на територији нашег града, међу којима су и организације из Перлеза.

Битно је напоменути да су одређене невладине организације добила решења о додељивању финансијских средства како би им се обезбедио несметан рад, али и да ће до краја године бити остварена сарадња са осталим.